Περιβόλια Καβροχωρίου- Μονή- Τύλισος

prasini
2_Kavroxori
Ημερομηνία: 2022-03-06 09:00 - 16:00

Περιβόλια Καβροχωρίου- Μονή- Τύλισος 

Ξεκινάμε την πεζοπορία μας σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Περιβόλια, η οποία είναι κατάφυτη με ξινόδενδρα, κάτω από το Καβροχώρι. Περνάμε το μικρό ποταμάκι, μέσα από μια δασωμένη διαδρομή και  κάνουμε μικρή στάση στο εκκλησάκι. Συνεχίζουμε με ήπια ανάβαση προς το χωριό Μονή και κάνουμε μία ακόμη στάση στον Άγιο Γεώργιο Χυμευτού, όπου υπάρχει πηγή με πόσιμο νερό. Ακολουθούμε την διαδρομή προς το χωριό Μονή, διασχίζουμε τα στενά του χωριού και μέσα από αγροτικό δρόμο φτάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου. Διασχίζουμε το χωριό και καταλήγουμε στην Δημοτική Πινακοθήκη Τυλίσου, όπου λειτουργεί έκθεση με τον τίτλο «Των Αντρειωμένων Τ’ Άρματα». 

Σε περίπτωση που ο καιρός είναι καλός θα γίνει ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και θα μοιραστεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας αυτό θα γίνει στην  Δημοτική Πινακοθήκη, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid.

 Επικεφαλής: Νέλλη Βαρβεράκη

Διάρκεια πεζοπορίας:  4 ώρες

Βαθμός δυσκολίας: πράσινη

Αναχώρηση : ΚΤΕΛ Χανιώπορτας,  ώρα 9:00πμ

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια και μπατόν

Σύμφωνα με τα υγειονομικά  μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού rapid test 48ωρών καθώς και αστυνομική ταυτότητα. Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 και 6986645003

 

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2022-03-06 09:00 - 16:00

Υποστήριξη από iCagenda