Φαράγγι Καλλικράτη - Φραγκοκάστελλο

prasini
akirosi_1
Ημερομηνία: 2023-07-23 08:00 - 20:00

Η πεζοπορία στο Φαράγγι του Καλλικράτη δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που  θα επικρατούν στην περιοχή

ο λεωφορείο μας μεταφέρει μέσω Αργυρούπολης στα Σφακιά στον οικισμό Καλλικράτη. Αποβιβαζόμαστε από το λεωφορείο και μένουμε για μισή περίπου ώρα στον οικισμό.

Ξεκινάμε την πεζοπορία μας στο μονοπάτι Ε4 που διέρχεται μέσα από το φαράγγι του Καλλικράτη. Το μονοπάτι σε ορισμένα σημεία διατηρείται ανέπαφο και είναι μοναδικής ομορφιάς. Απολαμβάνουμε την αγριάδα του κρητικού τοπίου και τελειώνουμε την πορεία μας στον οικισμό Καψοδάσος.

Το λεωφορείο μας μεταφέρει στην παραλία του Φραγκοκάστελλου. Επισκεπτόμαστε προαιρετικά το κάστρο και έχουμε ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσουμε στην παραλία μπροστά στο κάστρο ή στην Ορθή Άμμο με τους αμμόλοφους.

Επικεφαλής : Αλέξανδρος Πρατικάκης

Αναχώρηση στις 08.00 π.μ. από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Βαθμός Δυσκολίας : Πράσινη

Ώρες Πορείες:4

Απαραίτητα Καπέλο - Νέρο - Ηλεκτρολύτες 

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ με την επίδειξη φοιτητικού πάσου. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή, 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

 

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2023-07-23 08:00 - 20:00

Υποστήριξη από iCagenda