Αράδαινα - Μάρμαρα - Λουτρό - Γλυκά Νερά - Σφακιά

mple
marmara
Ημερομηνία: 2023-09-03 07:00 - 21:00

Η πεζοπορία μας ξεκινάει από τη γέφυρα της Αράδαινας. Από πετρόχτιστο μονοπάτι κατεβαίνουμε στην κοίτη του φαραγγιού με τις εντυπωσιακές ορθοπλαγιές και τους μοναδικούς χρωματισμούς. Κατεβαίνουμε απολαμβάνοντας την αγριάδα του κρητικού τοπίου μέχρι την εντυπωσιακή παραλία Μάρμαρα με τα κρυστάλλινα νερά και τις μοναδικές σπηλιές.  Θαλάσσιο ταξί μας μεταφέρει στη Χώρα Σφακίων.

Ώρες πορείας 3.

Μια δεύτερη ομάδα συνεχίζει πεζοπορώντας σε ένα από τα πιο όμορφα παραλιακά μονοπάτια της Κρήτης μέχρι το γραφικό Λουτρό.

Ωρες πορείας: 5

Το πλοιο της γραμμης μας μεταφέρει στη Χώρα Σφακίων.

Μια τρίτη ομάδα συνεχίζει το παραλιακό μονοπάτι. Μπάνιο στην παραλία Γλυκά Νερά και τελειώνουμε την πεζοπορία μας στην Χώρα Σφακίων.

Ωρες πορείας: 7

Αναχώρηση : 7:00 πμ από το ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Επικεφαλής: Σοφία Μιχελάκη

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ  με την επίδειξη φοιτητικού η μαθητικού πάσου. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους. 

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η χρήση αλκοόλ κατά την διάρκεια της πεζοποριάς

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 

 

 

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2023-09-03 07:00 - 21:00

Υποστήριξη από iCagenda