«Εις τον αφρό της θάλασσας»: Νότιο Κρητικό Πέλαγος

mple
Eis-ton-afron-tis-thalassas_f
Ημερομηνία: 2022-10-02 08:00 - 20:00

Μια παραθαλάσσια διαδρομή σε έξι παραλίες μοναδικής ομορφιάς Με θέα το Νότιο Κρητικό πέλαγος !

Ξεκινάμε την πεζοπορία μας από την μεγάλη παραλία της Έξω Τριόπετρας, πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες!  Θα περπατήσουμε πάνω στο κύμα  διασχίζοντας τις παραλίες Ακουμιανή Γιαλιά,  Λίγκρες,  Κεραμιανό Αμμούδι και θα κάνουμε στάση στην παραλία της Αγίας Φωτεινής. Συνεχίζοντας παραλιακά θα περάσουμε πάνω από τους αμμόλοφους της Αγίας Ειρήνης με τα μοναδικά κρινάκια της άμμου, από την παραλία Αμμούδι και θα κάνουμε την τελευταία στάση μας  στην ιδιαίτερης ομορφιάς παραλία Πρέβελη με το φοινικόδασος, εκεί που εκβάλλει ο ποταμός Κουρταλιώτης. Θα ανέβουμε τα σκαλάκια και θα συναντήσουμε το λεωφορείο που θα μας μεταφέρει στο Ηράκλειο.

Επικεφαλής: Γρηγοράκης Γιάννης

Ώρες πορείας : 5 Μήκος διαδρομής : 12 χιλιόμετρα

Βαθμός δυσκολίας: μπλε

Ώρα αναχώρησης : 7:00 από τα ΚΤΕΛ της Χανιώπορτας

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια και μπατόν καπέλο, γυαλιά, αντιηλιακό, ηλεκτρολύτες, αρκετό νερό .

 Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους. 

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 & 6941666476

 

 

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2022-10-02 08:00 - 20:00

Υποστήριξη από iCagenda