Καθαρό-Κορυφή Τσίβι-Καθαρό

kokkini
tsivi2
Ημερομηνία: 2022-12-04 07:00 - 19:00

Καθαρό-Κορυφή Τσίβι-Καθαρό

Την Κυριακή 4 του Δεκέβρη θα θα πραγματοποιήσουμε  ανάβαση στην κορυφή της Τσίβης (1664μ.), μιας από τις πολλές κορυφές της Δίκτης, που δεσπόζει στον ορίζοντα πάνω απ’ την πόλη του Αγίου Νικολάου.Ξεκινάμε απο διαμορφωμένο μονοπάτι στα 1220 μ και μετά ελεύθερη ανάβαση  με ομαλή κλίση μέχρι την κορυφή.(3.30 ώρες) . Στην Κορύφη της Τσίβης   θα μας ανταμείψει η πανοραμική θέα προς όλες τις κατευθύνσεις: τόσο προς το βόρειο και το νότιο Κρητικό πέλαγος, όσο και στην ενδοχώρα (οροπέδιο Λασιθίου ως και τον Ψηλορείτη).Μετά ελεύθερη κατάβαση απο "κακατρόχαλο" έδαφος μέχρι να συναντήσουμε το διαμορφωμένο μονοπάτι που  ξεκινήσαμε.

ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 11χλμ 

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 700μ

Ώρες Πορείας :7 Ώρες 

Επικεφαλής : Σαλούστρος Γιώργος

Ώρα αναχώρησης: 7 ΚΤΕΛ Χανιόοπορτας 

Βαθμός Δυσκολίας :  Κοκκινή

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥΣ. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη και 5 ευρώ για τους φοιτητές. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα Τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2022-12-04 07:00 - 19:00

Υποστήριξη από iCagenda