Μεσολόγγι

polyimeri
mesologion
Ημερομηνία: 2015-05-29 00:00 - 2015-06-02 00:00

Του Αγίου Πνεύματος στο Μεσολόγγι

Ιερά Πόλις Μεσολογγίου

Παρασκευή 29 Μαϊου : Αναχώρηση στις 20.30 από το λιμάνι του Ηρακλείου

Σάββατο 30 Μαϊου : Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά. Επίσκεψη στην Αρχαία Πλευρώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην Πόλη του Μεσολογγίου. Επίσκεψη στο Μουσείο Κατράκη στο Αιτωλικό.

Κυριακή 31 Μαϊου :

Το λεωφορείο μας μεταφέρει στους πρόποδες του όρους Αράκυνθος. Η πεζοπορία μας ξεκινά από το πυροφυλάκιο και κινούμαστε συνεχώς μέσα σε δρυόδασος πάνω στην κορυφογραμμή με θέα τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Η πεζοπορία τελειώνει στο εκκλησάκι του Αι-Συμιού, που εορτάζει. . Ώρες πορείας : 6 , Μήκος διαδρομής 12 χλμ.

Δευτέρα 1 Ιουνίου : Αναχώρηση από το Μεσολόγγι και άφιξη στη Βαράσοβα. Από μονοπάτι ανεβαίνουμε στην κορυφή με την υπέροχη θέα της γέφυρας Ρίου - Αντιρίου ,της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Άφιξη και αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά.

Τρίτη 2 Ιουνίου : Άφιξη στις 6.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου.

 

Δείτε βίντεο από τον Αι - Συμιό

Δείτε βίντεο από τις εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από 2015-05-29 00:00 εώς 2015-06-02 00:00

Υποστήριξη από iCagenda

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας