Διάσχιση Κρήτης

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023: «Φύση και Φυσικές Επιστήμες»
ΜΕΤΣΟΒΟ- ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΠΕΡΙΒΟΛΙ – ΔΙΣΤΡΑΤΟ- ΣΑΜΑΡΙΝΑ
7-15 Ιουλίου
ΚΑΡΠΑΘΟΣ: ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
8-13 Απριλίου
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
03-05 Ιουνίου
Arrow
Arrow
Slider
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Διατροφή και Υγεία»

Protaseis & Draseis Syllogou
diatrofikaiygeia
Ημερομηνία: 2023-02-08 18:00 - 20:00

                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου καλεί τα μέλη του στο 2ο σεμινάριο της θεματικής ενότητας «Διατροφή και Υγεία» με εισηγήτρια την χημικό- ολιστική διατροφολόγο Έλλη Κουτάντου*

Το σεμινάριο θα έχει θέμα «Διατροφή και ψυχική υγεία» και θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου, Αβέρωφ 25, την Τετάρτη 8  Φεβρουαρίου, ώρα 6μμ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Σε πολλές περιόδους τις ζωής μας, η διατροφή μας επηρεάζεται από την ψυχολογία που έχουμε την περίοδο εκείνη. Σίγουρα ο καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά το κάθε συναίσθημα, είτε καλό είτε κακό, στους περισσότερους από εμάς όμως η ψυχολογία έχει σημαντικό αντίκτυπο στη διατροφή μας. Άλλοι τρώνε περισσότερο όταν είναι χαρούμενοι, άλλοι μπορεί να θέλουν να φάνε κάποιο γλυκό όταν είναι στενοχωρημένοι και άλλοι μπορεί να μη θέλουν να φάνε καθόλου όταν είναι αγχωμένοι. Έχουμε σκεφτεί όμως ποτέ ότι η σχέση ψυχολογίας και διατροφής δεν είναι μονόδρομη αλλά αμφίδρομη;  Ότι δηλαδή και η διατροφή που ακολουθούμε μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας αντίστοιχα. Σε αυτό το σεμινάριο θα συζητήσουμε για το αντίκτυπο που έχει η διατροφή που ακολουθεί κάποιος στην ψυχολογία του, και πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ψυχική μας υγεία μέσω της διατροφής.  

*

 

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης, έχω σπουδάσει Χημικός-Οινολόγος στην Πάτρα, αλλά τελικά με κέρδισε ο κλάδος της διατροφής όπου ήταν η επιθυμία μου από παιδί. Έτσι πήρα το πτυχίο Ολιστικής Διατροφής και Βοτανοθεραπείας με το οποίο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον κόσμο να βελτιώσει τη σχέση του με τη διατροφή και να τον καθοδηγήσω σχετικά με κάποια προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει, χρησιμοποιώντας σαν όπλο τη διατροφή και τα βότανα.

 

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο του σεμιναρίου

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στο τηλέφωνο του γραφείου 2810-344588

 

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2023-02-08 18:00 - 20:00

Υποστήριξη από iCagenda

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας