Διάσχιση Κρήτης

Με Σητειακές κοντυλιές
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου - Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023: «Φύση και Φυσικές Επιστήμες»
Arrow
Arrow
Slider
 

Φαράγγι της Αγίας Αναστασίας

prasini
anastasias2
Date: 2023-09-24 08:00 - 20:00

Το Φαράγγι της Αγίας Αναστασίας: ξεκινά από την Τοπική Κοινότητα Καινούργιου Χωριού, από  το εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας το οποίο είναι κτισμένο στην πρόσοψη σπηλαίου, ανάμεσα σε βράχους. Γύρω του το πευκοδάσος που το κυκλώνει, του δίνει μια γραφικότητα και ξεχωριστή ομορφιά.

Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει απ την αρχή του Καινούριου χωριού απ' όπου ο πολιτιστικός σύλλογος Αγία Αναστασία θα μας ξεναγήσει στα Ενετικά πατητήρια στο μουσείο οίνου κι στον πύργο του Φώσκολου του 12ου αιώνα. Μετά θα κατηφορησουνε προς την εκκλησία της Αγίας Αναστασίας για να ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας μέχρι τις Γουρνες  (Αμερικανική βάση) το τέλος της.

Θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για καφέ , φαγητό η επίσκεψη στο ενυδρείο .

Ώρες πορείας: 4

Βαθμός δυσκολίας: Πράσινη

Επικεφαλής: Θοδωρής Τσιγκένης

Ώρα Αναχώρησης : 8 ΚΤΕΛ  Χανιόπορτας

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ  με την επίδειξη φοιτητικού η μαθητικού πάσου. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η χρήση αλκοόλ κατά την διάρκεια της πεζοποριάς

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588

 

 

All Dates


  • 2023-09-24 08:00 - 20:00

Powered by iCagenda

Sign up for our Newsletter