Γαύδος

Εκδήλωση 22 06 2018 00:00 - 27 06 2018 00:00

ΝΗΣΟΣ  ΓΑΥΔΟΣ

Ενα εξαήμερο με τη σφραγίδα του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου.

Παρασκευή 22 Ιουνίου - Τετάρτη 27 Ιουνίου

Ενα εξαήμερο υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους. Κολύμπι σε σμαραγδένια νερά , σε παραδεισένιους κόλπους στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης.

Πεζοπορίες κάθε μέρα και διαφορετικές μέσα σε γνωστά διαμορφωμένα μονοπάτια , σε ερημικά ξωκλήσια , σε αρχαιολογικούς χώρους , σε απάτητα μονοπάτια από τη μια ακρη στην άλλη άκρη του νησιού με τη σφραγίδα του Πεζοπορικού.

Σαρακήνικο , Άι-Γιάννης , Λαυρακάς , Ποταμός , Τρυπητή , Κόρφος , Καραβές είναι οι παραλίες που θα πεζοπορήσουμε και θα κολυμπήσουμε.

Παρασκευή 22 Ιουνίου : Αναχώρηση στις 07:30το πρωί από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας ,άφιξη στη Χώρα Σφακίων. Αναχώρηση στις 10:10 για Γαύδο. Άφιξη στη Γαύδο. Τακτοποίηση σε δωμάτια ή σκηνές. 

Τετάρτη 27 Ιουνίου : Αναχώρηση από το Σαρακίνικο με το λεωφορείο στις 16:45 για το λιμάνι. Αναχώρηση με ταχύπλοο στις 17:00 για Χώρα Σφακίων. Άφιξη στο Ηράκλειο στις 20:45

Η διαμονή θα γίνει αποκλειστικά στο Σαρακίνικο ( υπάρχουν ταβέρνες, μινι μάρκετ, ντουζιέρες, τουαλέτες ) σε σκηνές ή δωμάτια. Το κλείσιμο το δωματίων γίνεται από τους ενδιαφερόμενους. Σας δίνουμε για διευκολύνσή σας τον παρακάτω χρήσιμο σύνδεσμο.

Διαμονή στη Γαύδο

 


Κάντε κλικ και δείτε ένα βίντεο από προηγούμενη επίσκεψη

Αναχώρηση στις 7:30 από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας
Επικεφαλής : Γιώργος Αναγνωστόπουλος
 
 

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας